Arkitektur i rustikke og eksklusive tonearter

OFFICERSHUSENE er placeret i sammenhængende, forskudte forløb med stier og boligveje mellem boligerne. Arkitekturen trækker det omkringliggende landskab helt tæt på boligerne, så alt det grønne både kan nydes lige uden for døren, og inde fra – gennem husenes store vinduespartier.

Husene fremstår i et mørkt, rødbrunt facadeudtryk, hvor alle mursten er vendt, så bagsiden vender ud ad. Mursten fremstilles i forme, stables efterfølgende på lægter og brændes. Dermed får bagsiden af stenene en unik struktur, også kaldet ’lægtesiden’ og dette giver OFFICERSHUSENE et elegant, råt udtryk – i smuk harmoni med omgivelserne.

Stilfuld enkelthed og samspil med naturen

På udvalgte facadegavle i bebyggelsen udføres et enestående recessmønster, hvor fremrykkede mursten skaber et rytmisk og varieret udtryk. Sammen med de lyse og mørke antracitgrå vinduesrammer og detaljer i zink og aluminum udstråler OFFICERSHUSENE en markant enkelthed – i stilfuldt samspil med naturen.

Hyggelig flisebelagt forhave byder velkommen foran hvert hus, og den rummelige carport sørger for ly til bilen. Fine lave bøgehække indrammer boligernes private uderum – og på den modsatte side har husene en dejlig have med både terrasse, græsplæne, grøn hæk og redskabsskur.

Rummelighed og funktionalitet

OFFICERSHUSENE består af 37 skønne række- og dobbelthuse i ét og to plan – på ca. 112-139 m2. Boligerne har alle privat carport, redskabsskur, terrasse og hyggelige haver med bøgehæk.