Lys, luft og plads til livet

OFFICERSHUSENEs 37 eksklusive boliger udgør den perfekte base, når livet skal leves med de bedste betingelser. Rammerne er sat med lyst, nordisk og gedigent design – med god plads til både den lille og store familie, til parret hvor børnene er flyttet hjemmefra, og til dem, der drømmer om minimal vedligeholdelse i et roligt tempo.

Boliger med optimale betingelser

Boligerne er indrettet med 3-4 værelser, hvor det er muligt at indrette forældresoveværelse, kontor eller børneværelse, afhængig af behov – og med to badeværelser er den daglige praktik helt på plads. Ren luksus!

De store vindues- og dørpartier overalt i OFFICERSHUSENE sørger for enestående dagslys i boligerne året rundt, og inviterer desuden den omkringliggende natur helt indenfor.

Få den bolig du drømmer om

Boligerne i OFFICERSHUSENE er unikke og mens projektet stadig er på tegnebrættet, kan du være med til at designe dit hus indvendigt ud fra et stort udvalg af kvalitetsmaterialer. På den måde har du mange muligheder for at sætte dit helt eget præg på bl.a. køkken/bad, gulvbelægning og farver – og få den bolig, du drømmer om.

Lækre kokkerier i lyse, nordiske tonearter

I OFFICERSHUSENE er der lagt stor vægt på indretningen, og boligernes store køkken/alrum indeholder alle hjemmets vigtigste funktioner. Her kan familien og gæsterne samles om gastronomiske tryllerier i det åbne, lækre køkken med hvide, glatte flader, lyse fronter – og alle moderne bekvemmeligheder i de bedste kvaliteter. Mørke bordplader og integrerede hårde hvidevarer understreger den stilrene, nordiske atmosfære, ligesom de smukke, varme egetræsgulve skaber flot kontrast og fuldender rummets æstetiske udtryk.

OFFICERSHUSENEs badeværelser emmer af nordisk stil og kvalitet. Her er flotte, store fliser på gulvet og på væggene i brusenichen. Væggene i rummet er glatte hvide og brusenichen er afgrænset af glas, så lyset strømmer frit i hele rummet.

I flere af boligerne er det muligt at vælge en planløsning, hvor det ene af husets to badeværelser ligger i forlængelse af soveværelset, og således kan man nyde fordelene ved at have en helt privat voksenafdeling.