Mangfoldig og storslået natur

OFFICERSHUSENE har områdets mest naturskønne placering, tæt på fredede skovarealer og naturligt formet, kuperet terræn. Den vilde og uberørte natur vil binde de forskellige boligområder sammen med rekreative oaser og sammenhængende grønne arealer. Som et mangfoldigt åbent landskabsrum med smuk, selvgroet natur – og unikke glimt af rådyr og fasaner.

Arkitekturen trækker det omkringliggende landskab helt tæt på boligerne, så alt det grønne både kan nydes lige uden for døren og inde fra stuen.

Alt det praktiske lige i nærheden

Naturen er det fælles omdrejningspunkt for hele området ved den gamle flyvstation.

Ikke desto mindre ligger både OFFICERSHUSENE og BRINGEGÅRDENE tæt på skoler, indkøbsmuligheder og institutioner – og ca. 30 minutters kørsel til Rådhuspladsen i København. På den måde er rammerne på plads for et rart og ukompliceret hverdagsliv for de mange beboere.

Lille Værløse Skole
(0.-2. klasse) (Jonstrup) 1,4 km

Lille Værløse Skole
(3-9. klasse) 5,7 km

Egeskolen
(10. klasse) 2 km

Borupgaard Gymnasium
6,7 km

Svømmehal
6,5 km

Sportshal
3,1 km

Værløse Golfklub
8,7 km

Indkøbscenter
5 km

Big Shopping Center
Herlev 12 km

Børnehave/Vuggestue
0,2 km

Motorvej
3,5 km

Værløse
5,4 km

Københavns Rådhusplads
22,5 km

Officersskolens forvandling til børnehus

Mellem de to boligkvarterer ligger den gamle Officersskole. Den bevaringsværdige bygning vil fremover leve videre som integreret daginstitution med plads til 150 vuggestue- og børnehavebørn. Det moderne og bæredygtige børnehus nyder godt af den skønne, grønne beliggenhed, som bl.a. indebærer en stor naturpræget legeplads, som vil være tilgængelig for hele områdets beboere udenfor institutionens åbningstider. Et stort og særdeles attraktivt aktiv for boligområdets mange børn og barnlige sjæle.

Nyt liv i områdets historiske bygninger

Den unikke historie på det kulturhistoriske terræn lever videre i mange af de gamle bygninger, som får nyt liv og nye anvendelser. Fælleshuse, kontorfællesskaber, sportsaktiviteter og en hel række andre kreative tiltag vil gøre den nye bydel til et aktivt og pulserende område – med en rar atmosfære.

Fælleshus

Den store, gamle Hangar 3 har bevaret sit originale ydre, men er blevet totalrenoveret indvendigt som et stort fælleshus med mange faciliteter, multihaller mm, til brug for hele områdets beboere.

Hangar 3 er indrettet med sportshal og multibaner til mange former for boldspil, og centralt i hangaren er der en stor atriumgård med skydedøre, som kan forene de mange indendørs og udendørs arealer.

Et stort fællesrum med tilhørende køkken og toiletfaciliteter giver beboerne en attraktiv mulighed for at afholde fællesspisninger og andre arrangementer – et unikt samlingssted med fantastiske rammer for familiebegivenheder el.lign.